Tony Macaroni and The Swinging Devils

Biografie Tony Macaroni and The Swinging Devils

Toni Macaroni and The Swinging Devils bestaat uit zes, door de wol geverfde en Rock’n Roll doorleefde, muzikanten. Dat doet iets met de mensen. De band smeedt vrijwel alle grote wereld hits uit de zestiger-, zeventiger en tachtiger jaren tot één grote overweldigende show. Stil staan, zitten of liggen is absoluut onmogelijk bij het horen en beleven van al die fantastische hits uit de beste Rock’n Roll, sixties/seventies en Pop periode aller tijden.
Jongeren en ouderen gooien alle remmen los, ze feesten, samen. Hoe dat komt?

Toni Macaroni maakt niet zomaar covers maar alle herkenbare hits opnieuw gearrangeerd tot medleys, met de beste oldies music en de grootste meezingers. Deze arrangementen zijn verbazingwekkend en geven een geweldige lift aan al die “oldies”.
De muziek van o.a. Beatles, Beach Boys, Hollies, Gerry Rafferty, The Who, Free, Barry Ryan, ELO, Chicago, Pink Floyd en vele anderen doen fijne tijden herleven. De band brengt een show boordevol energie, acrobatiek en humor. En dan hebben we het nog niet eens over
de uitstraling van de onevenaarbare frontman zanger Toni Macaroni.

Voorts maken ze met een uitstekende geluid- en lichtarrangementen het geheel tot één groot spektakel. (Indien door u ons eigen PA en monitor geluid wordt ingehuurd)

Toni Macaroni is er veel aan gelegen het verrassingseffect in de show optimaal te houden en daarvoor het repertoire regelmatig te wijzigen of deels te vernieuwen. De in alle opzichten professionele uitstraling van de band zorgt regelmatig voor optredens op bedrijfsfeesten en popfestivals in Nederland en ver daarbuiten. Op buitenlandse festivals is de groep vele malen uitgeroepen tot beste live en showact. Zo maakten zij regelmatig uitstapjes naar Engeland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en speelden met vele bekende buitenlandse acts samen waaronder Fats Domino.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling