Too Hot to Handle Band

Too Hot to Handle Band

‘FEMALE POWER OP UW FEEST, EEN ‘WOW’ EVENEMENT IS BEGONNEN!’
Onderscheidend? Jazeker! The Ladies of TooHotToHandleBand zijn al jarenlang ‘de rode draad’ binnen deze swingende formatie. Zij domineren elk podium, op uw party en event. Exclusieve Partyband en ‘dak eraf’ Feestband. Met verrassende medleys, disco, dance, pop en soul repertoire, is deze coverband absoluut uniek! Onze missie: vol passie, energie en power – elke keer weer – een ware ‘WoW’ beleving creëren met ons publiek. Optreden is onze lust en ons leven; dát is Too Hot To Handle!

‘TOO HOT TO HANDLE BAND OVERTREFT UW VERWACHTINGEN. WIJ MAKEN UW FEEST COMPLEET’.
TooHotToHandle is méér dan een Band. Wij zijn dé expert op het gebied van uw feest of evenement. Waarom? Omdat wij inmiddels ‘het geheim’ kennen van een gegarandeerd geslaagd feest! Ruim 2000 opdrachten verder, vele ervaringen rijker. Wij staan garant voor een energiek, verrassend, uitdagend en onvergetelijk event. Samen hebben wij immers één doel voor ogen; een geslaagd evenement! Ervaring en professionaliteit zijn daarom ook één van onze belangrijkste speerpunten! Wij hebben onze sporen reeds verdiend en achtergelaten !

‘JARENLANGE INZET, ONDERSCHEIDENHEID, POWER EN SUCCES ZIJN INMIDDELS ONS HANDELSMERK GEWORDEN!’
De kracht van TooHotToHandle Band is, sturing weten te geven aan welk feest dan ook én onder alle omstandigheden. Onze werkwijze is, om op interactieve en opbouwende wijze, de juiste momenten te creëren en ‘onze power’ met het publiek te delen. Het resultaat; een Top-atmosfeer, een bruisende TooHotToHandle party barst los, dansende en meezingende mensen tijdens uw evenement. Passie, bedrevenheid én know-how, gaan hier hun werk doen. Dit is onze kracht en ons handelsmerk, hierom staan wij bekend!

‘DE COMBINATIE VAN SHOW, FUN EN INTERACTIE ZIJN AANSTEKELIJK, AANTREKKELIJK ÉN OPMERKELIJK; VOOR OOG EN OOR!’
Elk feest op z’n kop zetten, naar een climax toe werken. Deze kracht, vuur én energie omzetten in een impact met een ‘Wow-effect”. Timing is cruciaal en pure kunst! Alles bij elkaar opgeteld is TooHotToHandle Band, onderscheidend, opmerkelijk, opzwepend, verrassend, vernieuwend, kortom een avond Full Power Energy Music & Entertainment. Wij willen mensen raken en in beweging brengen.

Enkele hoogtepunten

In 1992 zijn wij begonnen. Snel volgden optredens door Europa en het midden oosten. Wij mochten spelen op de bruiloft van Maarten Stekelenburg, Aron Winter waar we samen met Rene Froger hebben opgetreden.

In 2012 hebben wij op de AmsterdamCitySwim gespeeld, Koningin Máxima en Koning Alexander waren tijdens het gehele event en ons optreden met Candy Dulfer en Leona Philippo aanwezig. Wij hebben optredens gedaan met Candy Dulfer, Leona Philippo, Barbara Straathof, Rene Froger, Frans Bauer.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling