Top 2000 Live

Top 2000 Live

De theatershow van TOP 2000 Live was afgelopen seizoen de verrassende nieuwkomer die als een ware zegetocht langs de Nederlandse theaters toerde. Facebook roept: “onwijs genoten, echt schitterende show, thx, Wát een avond…..het dak ging er af…wat een muzikanten.”

Met een update van deze energieke voorstelling, maakt dezelfde groep zich ook dit jaar weer op voor een heerlijke compilatie van hoogtepunten uit de Top 2000. Meemaken, meedoen en meebeleven zijn wederom de sleutelwoorden die de acht muzikanten en vier vocalisten als uitgangspunt hebben.

Erica Greenf13ld (de Selectie van Frits Spits), William Kersten (Top 2000), Hugh Kanza ( The Swinging Soulmachine) en Chris Hordijk (finalist ‘The Voice of Holland’) zijn de zangers in dit Nederlandse muziekspektakel waarbij iedereen uit z’n dak gaat: TOP 2000 Live!

In twee maal een uur passeert tijdens dit concert de complete popgeschiedenis de revue. Een avond genieten van en met een super band in een feestelijk licht- en geluidsdecor.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling