Trots

Trots biografie

Trots is puur, verrassend en een van de beste coverbands van Nederland!! Met een repertoire van Engelstalige pop- en rocknummers en vooral ook dansbare muziek is een avond Trots altijd een geweldige ervaring. Een optreden van Trots betekent meezingen, dansen en genieten van een band die muziek maakt in de meest pure vorm, met veel 4 stemmige zang. Verrassende nieuwe nummers van Bruno Mars, Robin Thicke, Daft Punk, Pharell en Jason Mraz worden afgewisseld met klassiekers van The Police, Queen, Blof en U2. Trots bestaat uit zanger Kelly, topgitarist Raoul, drummer Bart en bassist Dave (o.a. Silkstone / Niels Geusebroek), professionele muzikanten met liefde voor muziek en gedreven om elke avond speciaal te maken.

Trots heeft vele grote optredens gedaan voor duizenden mensen, zoals onder andere op Sweelpop, Schager Popweekend, diverse grote discotheken, vele feesttenten en in diverse voorprogramma’s van bijvoorbeeld Blof, De Dijk, VanDikHout, Clouseau, Rowen Heze, Andre Hazes en vele anderen. Naast de grote optredens kun je Trots ook vinden in de grotere cafe’s, zoals onder andere de Heren van Amstel in Amsterdam (waar de band wordt gezien als een van de beste live-acts) en is Trots te boeken voor privé-feesten.

Trots is een aantal jaren weggeweest van de coverpodia voor een avontuur met het maken van eigen werk. Na het maken van clips, vele radio- en TV-optredens en een geweldige theatertour is de band sinds een aantal jaren terug waar het ook begonnen is. Op de meest grote, kleine, warme, gezellige, drukke en heftige, binnen- en buitenpodia die Nederland heeft.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2495 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling