Volgende X Beter

Volgende X Beter

Volgende X Beter is dé allround coverband, bestaande uit jongens die hun sporen al dik verdiend hebben in de muziekwereld. Volgende x beterDe 5-mans feestband overdondert de crowd met ‘hart & ziel’ en zorgt daarmee dat elk optreden een mega succes wordt.

Multi-functioneel als ze zijn, kan deze feestband de meest diverse optredens verzorgen; of het nu gaat om een groots evenement met duizenden mensen, een gezellig kroegoptreden of bruiloftsfeest, een besloten personeels- of studentenfeest. Coverband Volgende X Beter kan door zijn flexibiliteit op echt álle feesten ingezet worden.

Het succes blijkt wel uit het feit dat de feest- & coverband winnaar is van De Grote Prijs van Rijnmond en Voorne Putten 2009, dat zij in 2010 in de top-5 geëindigd zijn in de strijd om het voorprogramma van de stadion concerten van Guus Meeuwis én dat zij het Open Podium van het 3000 bezoekers tellende Paaspop 2011 hebben gewonnen waardoor zij in het voorprogramma van Jan Smit staan!

Wat maakt Coverband Volgende X Beter nou anders dan andere coverbands? Goede instrumentbeheersing, ‘vette’ koortjes en interactie met het publiek zorgen ervoor dat je ‘niet beter een CD had kunnen opzetten’. Maar het is bovenal de passie waarmee gespeeld wordt. De muzikanten brengen de songs echt met ‘hart & ziel’…

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1895 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling