Foxx

Foxx

Elk feest is anders, dus bij ons geen standaard pakket. Foxx heeft een ruim repertoire, waardoor we ons echt kunnen aanpassen aan uw wensen. Maar toch zorgen we voor variatie, waardoor er voor elk wat wils is.

De muzikanten van Foxx zijn allemaal gepassioneerd en goed in wat ze doen. De hechte band tussen de muzikanten en het plezier dat ze erin hebben ziet u op de bühne en hoort u terug in de zaal. Tevens zien de muzikanten van Foxx er altijd verzorgd uit.

Foxx is in het bezit van een zeer professionele geluids-/licht installatie die door de bandleden zelf wordt opgebouwd. Hierdoor kan Foxx kwaliteit neerzetten voor een betaalbare prijs.

Het repertoire bestaat uit top 40 (100) muziek, feest- en stemmingsmuziek en “Goud van oud”. Het repertoire kan natuurlijk evenals het geluidsniveau worden aangepast naar uw wensen. Kortom, Foxx levert maatwerk naar uw wensen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1800 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?