Hypercussion

Hypercussion

Hypercussion is een groep welke uniek is in zijn soort. Zij zijn geen sambaband. Zij spelen slagwerkmuziek waar de mensen op kunnen dansen, swingen en op uit hun dak kunnen gaan. Uiteraard worden hier ook Zuid-Amerikaanse ritmes voor gebruikt, maar ook andere invloeden kunt u terugvinden in onze muziek. Zoals gezegd zijn wij uniek binnen Nederland en ver daar buiten.

De gelegenheden waarop zij spelen zijn legio. Maar feest is wel het sleutelwoord. Ook openingen e.d. liggen binnen de mogelijkheden.

Hypercussion brengt acts van ongeveer 25 minuten. Hierbij wordt een combinatie gebruikt van slagwerk, choreografie en special effects. Het is ook mogelijk optredens geheel aan te passen aan de gelegenheid en naar de wensen van de opdrachtgever. Hypercussion is zeer flexibel.

Zo komt het ook voor dat zij optreden met danseressen.

Aantal personen: Minimaal 8. Maximaal 12 personen.

Tijdsduur optreden: Hypercussion kan op verschillende manieren spelen. Net wat het optreden vraagt. In de basis is het zo dat er op dit moment twee acts beschikbaar zijn. Deze acts hebben een opkomst, middenstuk en een nummer waarmee we de zaal cq podium afgaan. Deze acts duren 25 minuten per stuk. Per jaar wordt er een nieuwe act bedacht.

Geen optochten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling