Mokumfoli

Mokumfoli biografie

Amsterdamse band Mokumfoli staat garant voor onvervalste djembe muziek! Boek deze band voor een geweldig en swingend optreden!

De Amsterdamse percussionisten Jaco Benders, Thomas Bonekamp en Rutger van der Ree vormen samen Mokumfoli. Voortgekomen uit Africa Sabou Njouma, inmiddels aangevuld met kora speler Albert Distelbrink, djembé speler en percussie virtuoos Fanti O’Bryan en zangeres FIna Tenegbé Diawara brengen zij een gevarieerd programma gebaseerd op traditionele en minder traditionele djembemuziek uit Mali en Guinee.

In hun zoektocht naar verfrissing gebruiken zij de kora, balafon, djembé, doundouns, shakers, tama en kryns in aangename muzikale combinaties. Deze eerste generatie djembespelers in Nederland zorgt opnieuw voor een verrassing.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1745 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling