Daylight Superband

Daylight Superband biografie

De Daylight Superband is een allround Top 40 orkest dat bestaat uit zeven enthousiaste musici, waaronder een zanger en een zangeres. Eventueel kan de band worden uitgebreid met drie blazers (Daylight Superband XXL).

De band heeft in de afgelopen jaren een uitstekende live reputatie opgebouwd. Een optreden van Daylight Superband is namelijk altijd een feest. Zowel voor publiek als voor de band. Dit blijkt ook wel uit het aantal artiesten dat graag met dit orkest werkt.

Daylight Superband staat garant voor een avond vol swingende muziek. Actuele hits worden afgewisseld met dance-classics of schitterende duetten. Ook Nederlandstalig werk staat natuurlijk op het programma. Het geheel is zodanig opgezet dat er goed ingespeeld kan worden op de wensen die u als opdrachtgever voor de avond heeft.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3295 (excl. btw)

Bereikbaar, correct, duidelijk, vriendelijk en attent.

Van A tot Z een uitstekende ervaring en dito optreden van de artiest. Bij het volgende feest zal ik zeker weer een beroep op Jannie doen.
- BOVENKARSPEL
49 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling