A Touch of Amy

A Touch of Amy biografie

A tribute to the music of Amy Winehouse

Ze werd wel The Queen of Soul genoemd en die bekroning kwam de Britse zangeres Amy Winehouse meer dan toe. Bij leven regeerde ze kort en hevig, na haar vroege dood in 2011 liet ze de wereld een wondermooie collectie onsterfelijke liedjes na. Vaak swingende pareltjes vol blues, jazz en de zwierige sfeer van Motown. Soms ook duister en doordrenkt met de tragiek van haar eigen, roerige levensgeschiedenis.

Tributeband A Touch of Amy brengt een prachtige ode aan de muziek van de ‘ontembaar’ genoemde Amy Winehouse. Uitgevoerd door uitstekende muzikanten die haar werk met respect en uit bewondering levend houden.

Deze unieke zangeres met haar karakteristieke stemgeluid en onnavolgbare frasering valt niet te kopiëren maar A Touch of Amy doet in alle opzichten recht aan haar muzikale erfenis; een mengeling van melancholie en levenslust, die heerlijke liedjes heeft voortgebracht die gespeeld móeten worden.

Music to celebrate!

De Band:
De band bestaat uit 6 personen, bas, drum, keys, gitaar, leadzang en backing vocals.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling