ABBA CZ – ABBA Tribute Band

ABBA CZ – ABBA Tribute Band

Tsjechië staat al enige tijd bekend om z’n meer dan uitstekende tributebands. Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag? De vroegere drummer van deze band, Pavel Fisar, is onlangs gestart met het ABBA CZ tribute project. Deze tributeband heeft inmiddels bewezen kwalitatief gelijkwaardig te zijn.

Alle greatest hits!

De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA CZ zal iedereen met hun weergaloze vertolking van het Abba repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.

100% live!

Daarbij wil AbbaCZ absoluut een topshow neerzetten! De band streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen of playback.

Perfecte show!

Abba CZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht. Abba CZ is Abba zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een uitbundige sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 3775 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?