Abba Forever

Biografie Abba forever

FOREVER…. THE tribute to ABBA

De formatie is begonnen in 1998 en wordt erkend als een van de beste “live” creaties. Abba in concert. Ze treden op in de de meeste prestigieuze theaters in Engeland en zijn zeer gewild bij het theater publiek. Naast de vele shows die ze doen en gedaan hebben worden ze ook regelmatig gevraagd voor Radio en TV shows.

Ze deden al diverse tours in ICELAND-OOSTENRIJK-FRANKRIJK-ROEMENIE- PORTUGAL-CYPRUS-NOORWEGEN EN ZUID EN NOORD IERLAND. De tour in Rusland resulteerde in een TV uitzending en was te zien in alle Baltische staten. Ook in Frankrijk
waren ze te zien op TV via MTV.

Zuid Afrika ,waar ze als Headliner geboekt waren , was een enorm succes. Ze traden op voor 55.000 mensen met diverse bekende Zuid Afrikaanse artiesten.

Ook in Thailand waren ze de artiest op diverse locaties wat geen windeieren heeft gelegd door de vele media aandacht. Een heel belangrijke fase in hun bestan is, het voor de zesde keer uitverkopen van de Zweedse theatertour. “THUIS” van de originele super group ABBA Staande ovaties en een verzoek tot terugkeer. Vaak krijgen ze te horen dat ze net “de echte ABBA zijn. Dit is ook te zien zijn in een documentaire met de naam ABBA FOREVER tijdens het TV programma “The next best” van de originele ABBA.

Er zijn verschillende ABBA tributes in circulatie maar Forever zijn exceptioneel in vergelijking, de grootste aandacht voor detail, gefocust op het “lIve “ aspect met een hoge standaard van musici. Een show vol met levendigheid , fantastische kleding, authentiek licht design brengt je terug naar de 70 er jaren luisterend naar alle hits inclusief een aantal geheime verrassingen, zelfs voor de meeste verwende ABBA fan.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?