Be Floyd

Biografie Be Floyd

Sluit je ogen bij een optreden van BE FLOYD en je waant jezelf bij een optreden van PINK FLOYD waar je alle meesterwerken van Pink Floyd op een rij hoort, sound, licht, stemmen en instrumenten zijn precies in balans. Soms spacey passages, soms krachtig, de betoverende melodieën van David Gilmour en momenten vol waanzin van Roger Waters …

Niet alleen Pink Floyd zorgt voor grote opkomsten, maar ook deze professionele Belgische tributeband krijgt de zalen moeiteloos vol. Be Floyd heeft sinds 2013 al haar concerten uitverkocht en mag ondertussen gerekend worden tot één van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Zo’n 25 songs uit het totale oeuvre zullen in 2 sets en toegift de revue passeren. Complete meesterwerken Dark Side Of The Moon, The Wall en Wish You Were Here worden door de band gespeeld. Uniek aan de show is de combinatie van muziek, een adembenemende licht- en lasershow, digitale videokunst.

Ouderen in het publiek zullen de concerten van Pink Floyd herbeleven. De jongere generatie maakt kennis met de prachtige en unieke muziek van één van de meest originele en innovatieve bands uit de geschiedenis van de popmuziek!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling