Beeyonce

Beeyonce biografie

BEEYONCE uit de UK is de Ultieme keuze voor uw Beyonce tribute.

De Britse zangeres weet in haar show alle hardcore Beyonce fans te overtuigen met haar weergave van de Queen B, inclusief alle hits en unieke live remixen. In deze show zult U meezingen met “I’m a Survivor” en dronken voelen bij “Drunk in love”.

Leanne Harper

Leanne Harper brengt op het podium de felheid en zang dat Beyonce eist. Leanne is een levenslange fan van Beyonce en heeft jarenlang optredens geleerd om Beyonce’ s maniertjes en podiumprésence te perfectioneren. Met haar twee professionele dansers Natalie Venters en Emily Waterhouse geven ze een unieke show vol energie, replica geografie en adembenemende kostuums.

Diva

Beeyonce is een Internationale artieste geïnspireerd door de Diva Beyonce. Na de wereld rond gereisd te hebben als de veel gewaardeerde “Jade Jessie” besloot zij om een stapje verder te gaan en creëerde zij De BEEYONCE TRIBUTE SHOW.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling