Chicago Blues Brothers

Biografie Chicago Blues Brothers

Celebrating over 30 years of Rockin’ Blues Brothers!

22 april 1978 traden John Belushi en Dan Akroyd op in een show die wereldbekend zou worden als; THE BLUES BROTHERS op SATURDAY NIGHT LIVE (NBC) uitgezonden in heel Amerika.

Begeleid door de band van Stax Records, waarin musici zoals Paul Shaffer, Donal “Duck”Dunn, Steve “mr. Midnight Hour”Cropper, en Matt Murphy, ‘Blue’ Lou Marini, Willy Hall, Alan ‘Mr Fabulous’ Rubin, Tom ‘Bones’ Malone. Dan Aykroyd en John Belushi danste en zongen hun weg sketch na sketch om uiteindelijk een van de meest indrukwekkende films aller tijden te creëren.

Hun populariteit was zo groot geworden wat ook leidde tot een groot aantal tributes van de act. Deze traden op wereldwijd en verspreidde daarmee de populariteit van The blues brothers en het “WOORD”van R & B en Soul muziek. Wisten John Belushi en Dan Akroyd dat zij een hele rage ontketende en een grote groep volgers gekleed met PORK PIE HOEDEN en ZONNEBRILLEN, die allemaal beweerden dat ze bezig waren met een missie van GOD?

Mogelijk maar belangrijker was dat zij de ultieme ambassadeurs werden van de muziek waar ze van hielden. Hun hard werk werd beloond doordat een aantal muzikanten nu de show brengen zonder afbreuk te doen aan de karakters die het tot leven brachten. De songs zoals …EVERYBODY NEEDS SOMEBODY, GIMME SOME LOVIN, SWEET HOME CHICAGO, en het onconventionele RAW HIDE, kunnen niet op een andere manier gebracht worden.

De show is een Spiegel van de film, 30 jaar of solid rock, rhytm and blues. 30 onvergetelijke klassiekers ,inclusief de filmhits.
Het word zeker geen teleurstelling, dus kleed je zoals het hoort om te gaan dansen, zingen en luisteren met the Chicago blues brothers.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling