Killer Queen

1 hot item
Plus 1 hot item
Plus 2 hot item

Biografie Killer Queen

Killer Queen werd opgericht in 1993. Hun eerste optreden vond plaats in de Universiteit Londen waarmee ze in de voetsporen traden van de echte Queen die 21 jaar eerder op dezelfde plek hun eerste optreden verzorgden.

In 1995 was Killer Queen in Engeland al zo populair dat de band een optreden afdwong in het Londen Strand Theater. Een optreden dat werd uitgezonden door de BBC. De reputatie van de band bleef groeien, zowel in Groot Brittannië als daarbuiten. Na een Russische tour in 1999 keerde de band terug naar Engeland om de prijs voor ‘Wereldwijde beste tribute band’ in ontvangst te nemen.

De muziek van Queen is geliefd in de hele wereld. Hun hits zijn een inspiratie geweest voor generaties. Deze hits wereldwijd opnieuw neerzetten vereist vakmanschap en Killer Queen’s muzikale kwaliteiten voldoen aan deze hoge eisen. Tijdens optredens heeft Killer Queen samengewerkt met een vaste groep artiesten waaronder Roger Taylor, Brian May en Monseratte Caballe.

De band scoorde een nummer één hit toen hen in 2001 werd gevraagd Queen’s “The Real Life’ opnieuw uit te brengen samen met Fatboy Slim. In het tweede decennium van het bestaan van Killer Queen werd de fanschare van de band alleen maar groter. In 2005 speelde Killer Queen Ahoy in Rotterdam vol.

Een jaar later bundelden Killer Queen en Bjorn Again and The Bootleg Beatles hun krachten voor een show.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Frits van der Weerd"

  Geweldige show. Het is alsof Queen live staat te spelen. Wereld act!
  Toon meer
 • Bekijk alle reviews (1)