Lady Gaga Donna Marie

Biografie Lady Gaga Donna Marie

Er is geen andere Lady Gaga-tribute die zo accuraat is, zoals adembenemend en geprezen als de meermaals bekroonde Donna Marie Lady Gaga-tribute. Zelfs het managementbedrijf ”Ate My Heart” van Lady Gaga kon het verschil niet zien tussen sommige foto's van Donna en de echte Lady Gaga.

Deze show is de Lady Gaga-tribute die de standaard verhoogt voor alle andere tribute-acts. De show is een visueel verbluffende en dramatische theatervoorstelling die alle drama, glitter en glamour van de meest memorabele uitvoeringen van Lady Gaga herschept

Donna Marie als Lady Gaga wordt internationaal geprezen als de ‘Best Lady Gaga Tribute on the planet’! Ze versloeg onlangs de felle concurrentie van medekandidaten Sinitta, Gareth Gates, Joe McElderry en Sophie Ellis Bextor om een ​​prestigieuze GOSCAR-prijs te winnen voor de Beste Wet van 2010 en won in 2012 de prijs voor de Beste Wet van 2011, opnieuw tegen stijve concurrentie van genomineerden Sinitta, Stacey Soloman, 2 Shoes en Jonny Robinson.

Donna Marie is de enige Lady Gaga Impersonator en Tribute ter wereld die een authentieke werkende replica van de Lady Gaga Spark (Pyro) Bra gebruikt. Alle kostuums zijn professioneel gemaakte handgemaakte replica’s van de garderobe van Haus of Gaga, ontworpen en gemaakt door Donna en James MacIver (BBC Television en West End Theatre kostuumontwerper). De kostuums
kosten duizenden euro's om te maken, maar de aandacht voor detail is merkbaar bij elke afzonderlijke steek, waardoor de ervaring van drama, houding en mode die ‘LADY GAGA’ is, opnieuw wordt gecreëerd

In haar constante streven naar perfectie om haar reputatie als ’s werelds nummer één Lady Gaga Tribute te behouden, zag 2012 de première van de Donna Marie Lady Gaga Tribute Band. Een 7- delige live band bestaande uit de beste pro touring musici van Duitsland.

Donna Marie is voortdurend bezig met het bijwerken van de HAUS OF GAGA, het herscheppen van de schandalige modetrends en rekwisieten in overeenstemming met de aanhoudende hits van Lady Gaga en de steeds veranderende gekke kledingkast.

Met 100% uitstekende live sound-a-like vocals elke keer, tot 20 Jaw dropping replica Gaga kostuumveranderingen, verbluffende en nauwkeurige Gaga choreografie, volledig werkende replica ‘Spark Bra’, spugende afbeelding ziet er en vol van Gaga-attitude, dit is de ultieme non-stop, live tribute show aan ‘The Gaga’; zelf.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling