The Fabulous Wannabeatles

The Fabulous Wannabeatles biografie

Even niks zeggen, doe gewoon je ogen dicht. Laat je terug zuigen naar die allereerste keer dat je het begin van ‘I Feel Fine’ op Radio Luxemburg hoorde. Naar die onvergetelijke sensatie van naar de platenwinkel fietsen, 3 gulden 95 betalen en daarvoor in ruil de nieuwe Beatles-single eindelijk mee naar huis te mogen nemen. En die single keer op keer op keer draaien, om er niet alleen achter te komen dat-ie steeds beter wordt, maar ook dat de B-kant van een mystieke, onvergetelijke schoonheid is…

Eigenlijk is dat de essentie van The Fabulous Wannabeatles: ze zijn een tijdmachine voor mensen die jong waren in de sixties. Doordat ze dezelfde gemiddelde leeftijd hebben als de Beatles destijds en door hun enorme uitstraling en sex-appeal slagen deze enthousiaste jonge honden erin om de excitement van de Beatles over te brengen, om je weer even onder te dompelen in die uitgestrekte oceaan van prachtige, tijdloze muziek. Maar het is meer dan alleen een sentimental journey, dat zie je aan het enthousiasme van al die jonge mensen die ook uit hun dak gaan bij een optreden van The Fabulous Wannabeatles. Want na 40 jaar sprankelen die Beatle-liedjes nog steeds alsof ze gisteren pas ontstaan zijn.

Doe je ogen maar weer open, kijk hoe ze eruit zien. In de eerste set, met die maatpakken en hun Beatle-boots: alsof je er met je neus bovenop staat hoe de Beatles vanuit de Cavern-club in Liverpool de wereld op z’n kop zetten. En dan, in de tweede set, wéér zo’n wondertje…alsof je er getuige van mag zijn dat de platenhoes van Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band tot leven komt.

Nee, nog niks zeggen…zet gewoon je oren open. Moet je horen hoe ze elkaar, als echte Liverpudlians, tijdens hun optredens aanspreken met John, George, Paul, Ringo en Billy. Moet je horen hoe die Casino-gitaar identiek klinkt aan die van John Lennon, hoe dicht die Rickenbacker gitaar en die Vox-versterkers het origineel benaderen!

Wanneer je The Fabulous WannbBeatles boekt, haal je de beste Beatles Tributeband van Nederland in huis. Al die niet kapot te krijgen, stuk voor stuk meezingbare nummers van The Beatles van She Loves You tot Get Back en alle pareltjes en diamanten die daartussen liggen op een liefdevolle, aanstekelijke manier gespeeld door een stelletje jonge, ervaren muzikanten, die er zichtbaar nét zoveel lol in hebben als The Beatles destijds zelf moeten hebben gehad.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1975 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling