The ForEverly Brothers

The ForEverly Brothers biografie

The Everly Brothers….2 broers Don & Phil Everly een Amerikaans duo en een van de meest succesvolle artiesten tussen (1957-1973) – (1983-1988) met meer dan 60 miljoen verkochte platen wereldwijd.

Hits als; Bye Bye Love, Wake Up Little Suzie, All I Have To Do Is Dream, Claudette, Bird Dog, Devoted To You, Problems, Take A Message To Mary, (Til) I Kissed You, Cathy’s Clown, Walk Right Back en Ebony Eyes hebben allemaal de status ‘Gouden Plaat’ behaald en zijn niet weg te denken uit onze muziekgeschiedenis.

Het is daarom ook niet voor niets dat The Everly Brothers in 1997 een Grammy LIFETIME Achievement Award in ontvangst mochten nemen, ze in 2001 zijn ingewijd in the Country Music Hall of Fame, hetzelfde in 2004 in The Vocal group Hall of Fame en zelfs een eigen ster hebben op de Hollywood Walk of Fame at 7000 Hollywood Boulevard.

Het kon dan ook niet anders dat er een tribute act zou gaan komen die de muziek van deze fantastische Everly Brothers levend zouden houden voor een nieuwe generatie met veel respect naar het origineel.

En dat is nu precies het doel van de 2 zeer talentvolle artiesten Harold Verwoert en Marcel Hufnagel of beter gezegd, “The ForEverly Brothers”.

Beide zijn al van jongs af aan bekend met het repertoire en hebben de handen ineengeslagen om een show neer te zetten die vol zit met de bekende aha momentjes waarbij veel herinneringen tevoorschijn komen.

Na een tour in veel uitverkochte theaters vonden zij het tijd worden om het land in te trekken met een ruim 40 minuten durende show.

Zingt u mee met alle bekende hits?

The ForEverly Brothers nemen u graag mee op een reis door alle hits die nog steeds een verrassende indruk achterlaten op iedere gelegenheid.

Inmiddels zijn het al graag geziene gasten in binnen en buitenland en zullen alles op alles zetten om U mee te nemen naar memory lane.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1650 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling