Tina Turner by Mary Amora

Tina Turner biografie

Tina Turner sound- en lookalike. Een absolute topact ! Deze tribute artieste is geboren in de Filippijnen, won in 2001 de Soundmixshow.

Door haar overwinning, met een imitatie van Tina Turner’s River Deep, Mountain High wordt ze met recht de Tina Turner van Nederland genoemd. Ze wist de harten van kijkend Nederland te veroveren. Tijdens de ca. 30 minuten durende show komen uiteraard alle grote hits van de Queen of Rock voorbij. De bekende “oudjes”, zoals “River Deep, Mountain High”, “Nutbush City” en “Proud Mary” worden door haar met net zo veel vuur gebracht als dat Tina dat in de jaren 60 deed.

Ook de hits die Tina tijdens haar come back in de tachtiger jaren scoorde worden gebracht. Meest bekend is natuurlijk “Simply The Best”.

Optreden is incl. geluid + geluidsman (Aset).

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1365 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling