Tina Turner Tribute

Biografie Totally Tina

Totally Tina is in 2008 geboren nadat de Tina turner tribute als een Anastacia tribute de talent show “Stars in their eyes “won . zij werd uitgenodigd om op te treden in het grootste tribute festival in Engeland in Glaston budget.

Omdat hier alleen bands optraden zocht Justine hulp van een aantal bandleden uit haar woonplaats. De band The Undertakers begeleidde haar met heel veel succes en besloten na dat de populariteit van Anastacia geleidelijk aan minder werd om te kijken of ze geen andere zangeres konden imiteren. Het werd tenslotte de Queen of Rock en Soul Tina Turner.

Na maanden van reperteren met geluid, licht, dansers etc werd besloten om te gaan optreden. De show werd goed ontvangen en er kwamen meer en meer optredens voor steeds meer fans. De Engelse branche organisatie The Agents association erkende haar en haar band met een Gold Award to Totally Tina as “The Official UK No. 1” Tribute to Tina Turner.

De show wordt steeds beter en sterker en kan met een kleine bezetting of met een grote band van 15 personen geboekt worden, incl blazers sectie en koor zangeressen.

Hun goal; De rest van Europa veroveren en de no 1 van de wereld worden met een persoonlijk endorsement van de legende TINA TUNER zelf.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling