Volbeat Tribute

Volbeat Tribute

In 2011 werd de band Volbeat Tribute in Waalwijk opgericht. 5 vrienden die al enige jaren muziek met elkaar maakten wilden hun grote passie Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al vanaf 2001 fan van Volbeat en volgen de band op de voet. De band raakte in een stroomversnelling en speelde dat jaar tientallen shows. Door het vele optreden kwam Volbeat Tribute in contact met de Nederlandse en Duitse fanclub van Volbeat, die Volbeat Tribute inmiddels op de voet volgen.

Volbeat Tribute probeert met de snoeiharde riffs. een swingende beat en herkenbare meezingers het publiek aan te spreken wat zorgt voor een authentieke Volbeat-show. De band heeft gemerkt dat Volbeat immens populair is bij het grote publiek en toert onder andere door Nederland, België en Duitsland. ‘’5 getalenteerde jonge mannen met een grote passie voor hun idolen ‘Volbeat’. Met veel enthousiasme laten ze een groot aantal nummers horen met veel respect voor het origineel.

Volbeat Tribute rules! Ik vind ze geweldig!” Mariëlla Verhart – Vobeat Fans Holland In 2015 speelde de band in de Biebob in Vosselaar, de plek waar het grote voorbeeld al eerder de planken betrad. De band pakt het vanaf 2015 groter aan met een nieuwe stage-act en een uitgebreid repertoire om de Volbeat-ervaring nog meer over te brengen bij de fans.

ARE YOU READY TO RUMBLE…….

Volbeat Tribute is: Michael Haack: Vocals, Kevin de Brouwer: Drums Mickey Giesbers: Guitar, Robin Schalken: Guitar, Gijs Bax: Bass

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling