A-Matic

Biografie A-Matic

A-matic draait de allround hedendaagse hits (Top 40, Top 100), Classics; zoals 70′s, 80′s and 90′s, maar ook R n’ B, Urban, en House, zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle. Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers, kortom van alle markten thuis. Dit in combinatie met veel interactie met het publiek. Presenteren is voor A-matic ook geen probleem.

De interactie tussen het publiek en DJ is belangrijk voor de avond, contact hebben met de mensen, weten wat er speelt in de zaal, aldus A-matic, is belangrijk. Door zijn eigentijdse actuele stijl en de aansluiting op de muziek aanvraag van het publiek, wil hij iedereen in het publiek een top avond geven, want dat is tenslotte het doel om je publiek met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Op zeer jonge leeftijd maakte A-matic kennis met de muziekwereld. A-matic begon te draaien in de plaatselijke jeugdsoos. Naast draaien deed hij ook veel werkzaamheden als technicus in licht en geluid bij diverse bedrijven op allerhande soorten evenementen.

De tijd dat A-matic zelf avondvullend ging draaien liet niet lang op zich wachten. De weekenden werden steeds drukker, en ging al snel van regionale naar landelijke cafe’s, discotheken, partycentra en feesttenten.

Voor bedrijfsfeesten is A-matic tevens zeer goed inzetbaar, doordat hij een zeer allround draaistijl heeft, en in alle muziekstijlen bekend is. Voor diverse gerenommeerde boekingskantoren en evenementenorganisaties, verzorgde en verzorgt hij feestavonden voor bedrijven en privé aangelegenheden (Verjaardagen, Bruiloften). Bedrijven waar hij onder andere feesten voor verzorgd heeft zijn Shell, Texaco,Van der Valk, MV Travels, G4S enzovoorts. En voor diverse studentenverenigingen door het hele land heeft hij inmiddels gedraaid.

Tevens draait A-matic regelmatig op Teenageparty’s en Scholenfeest, voor de doelgroep 13 tot 18 jaar. Een fenomeen wat steeds populairder wordt in het land, met name de discotheken en clubs.

Op het moment draait A-matic ook als resident op diverse Classics feesten. Draaistijl van een dergelijke avond bestaat uit alle toppers uit de jaren 70′s, 80′s, 90′s and 00′s, dit alles in hoog tempo afgewisseld.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling