DJ Keanu & NaNa-K

DJ Keanu & NaNa-K

Keanu

De perfecte manier om de avond te starten, tijdens het diner of lekker dansend de nacht door! (bruiloft, zakendiner, club enz.) DJ Keanu brengt de goede sfeer met een volwassen, stijlvolle dansbare sound aangepast op uw gelegenheid variërend van Lounge op het strand tot House/Techhouse op een festival. NaNa-K speelt met haar saxofoon mee en maakt de sound complete tot ongecompliceerde achtergrond muziek tot funky house beats.

De unieke combinatie tussen DJ en Saxofonist!

Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren 90 in clubs en festivals in o.a. Nederland, Spanje & New Zeeland. Zijn draai-stijl past perfect bij de ‘Ibiza’ house scène. Tijdens zijn sets kun je elementen van uplifting groovy & funky house tracks verwachten met een tintje latin beats, fijne melodieën en dikke basslijnen. Hij draaide o.a. Bij: The sound of Ibiza, Es Paradis, Pacha, Escape, ADE, Heinekenmusic Hal en nog vele andere..

Tevens is hij iedere vrijdag te beluisteren op WildFM Hitradio van 20.00-00.00 uur met de WildFM Weekendmix! Zijn mixen zijn stijlvol en passen goed binnen een grootschalig publiek.

NaNa-K stands for Kirsten, the lady with the saxophone!

Op jonge leeftijd werd Kirsten verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af. Kirsten is actief als freelance musicus in de pop en jazz scene. Ze is allround en gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen. Zo speelt ze in diverse bands, van haar eigen jazzkwartet tot aan funk en coverbands. Ook vind je haar regelmatig op het podium met DJ. Met Keanu speelde ze bijvoorbeeld in de HMH (Ibiza Xperience), gala-feesten, Dam tot Damascus (A’dam) en maandelijks in de Bulldog Palace in Amsterdam. Ook ’s zomers op het strand weet ze haar sax-sound heerlijk te combineren met de beats en grooves van de DJ. Kirsten gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen, improviseren, strakke lijnen, groovy ritmes en funky sounds!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling