DJ On The Move

DJ On The Move biografie

Geen snoeren, geen boxen, geen stroom maar wel Disco!

De Gentleman Dj is nu ook mobiel, met een hip wit en mobiel discomeubel is de Gentleman DJ te boeken voor ontvangst van uw gasten bij de entree, gezellig bij de bbq, feestlocaties zonder stroom, op festivals en zelfs op het strand.

De Gentleman DisGo blijft een avondvullende one-man show. The Gentleman DJ is uw DJ, Gastheer en Zanger deze avond. Hij draait netjes in pak de gewenste muzikale sfeer en zingt in thema drie blokken van Jazz tot Disco. Dit programma is zeer geschikt voor de kleinere feesten en dus tegen een betaalbare prijs.

De sterke kant van the Gentleman DJ zijn de overtuigende zangblokken in thema! Deze zangblokken zijn bijzonder interactief en stimuleren de weg naar de dansvloer.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling