Dj-Sax

Dj-Sax biografie

Saxofonist Robert draait nonstop-muziek en speelt geregeld mee op saxofoon. Verzoeknummers zijn welkom. Top40/pop en Dance classics / Nederlandstalig / loungemuziek / (deep)house etc….

Saxofonist Robert Lamme treedt al geruime tijd met succes solo op voor diversen soorten gelegenheden. Bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, tuinfeest, culinair evenement , opening, buurtfeest, loungebar.

De combinatie van een dj en live saxofonist is en blijft populair en veel gevraagd. Het concept Dj-Sax is dj en saxofonist in één persoon. Robert speelt naast het non -stop draaien van muziek ook mee op saxofoon. Een optreden komt standaard met alle benodigde dj -apparatuur.
Geluid geschikt voor ruim 250 gasten en licht (8 gekleurde spots op statief).

Het repertoire: top40, pop en dance classics, Latin, Nederlandstalig, country, salsa, lounge, freestyle house, hiphop, club beats.

Robert is als professioneel muzikant alle dagen van de week te boeken voor een optreden door heel Nederland en grensgebied België en Duitsland.

 

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 400 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling