DJ Toine

Biografie DJ Toine

DJ Toine is een allround DJ die weet hoe je een feestje op gang krijgt. Of het nu een bescheiden feestje is of een party voor een groot bedrijf, DJ Toine zorgt voor muziek en de juiste sfeer.

Met meer dan 15 jaar ervaring en honderden geslaagde feesten achter zijn naam weet DJ Toine als geen ander hoe hij feestgangers een onvergetelijke avond moet bezorgen. Met genoeg ervaring in huis en een gigantisch muzikaal arsenaal doet hij wat een goede feest-DJ moet doen: draaien wat de mensen willen! Aan één blik in de zaal heeft Toine genoeg om te weten hoe hij er een memorabel knalfeest van kan maken. Geen enkel feest is hetzelfde. Ieder feest is uniek.

Hij is van alle markten thuis en laat verschillende stijlen voorbij komen. Elke stijl is mogelijk in overleg. Wie DJ Toine boekt hoeft zich om muziek en sfeer niet druk te maken. Knop om en genieten dus!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling