DVDJ Rob van Rossum

DVDJ Rob van Rossum biografie

Deze Ras-Entertainer DJ past zich volledig aan op uw feest of evenement! Als u er zeker van wilt zijn dat er een DJ uw feest naar uw wensen invult, dan bent u op zoek naar de ervaren DJ Rob van Rossum! Sleutelwoorden voor een avond met Rob zijn muziek, show, plezier en feest.

Vele hits van zowel nu (EDM/Dance, Urban) als uit de jaren 70s / 80s / 90s zullen voorbij komen. Hij werkt als DJ voor oa: Radio Veronica, Event Republic, artiestenplanner, Stage Events, Xsaga, Dechesne & Boertje, WOP, The Entertainment Factory, Van Zantenhal, tevens draait Rob vele (bedrijfs)feesten op jaar basis.

Goed voor u om te weten is dat Rob te boeken is met een compleet eigen professionele DJ licht/video en geluidset

Voor wie niet precies weet wat de term DVDJ term betekent:
Een DVDJ draait, mixt en scratcht niet met vinyl of cd’s (mp3s) maar met …. videoclips! Behalve muziek is dus meteen ook de videoclip (en veel meer) te zien. Rob zal behalve een schitterende DJ-booth ook al de benodigde techniek meenemen. De extra entertainmentwaarde die het draaien met videobeelden heeft zal iedereen gegarandeerd overtuigen (denk ook eens aan uw sponsor uitingen).

Techniek:
De DJ-Booth & de digitale techniek: een professioneel en stoer (of op aanvraag chique wit) uitziende DJ-booth met de beste geluid/video componenten en twee grote 60 inch full HD-schermen. De Pioneer CDJ-2000 nexus multimedia spelers waarmee, net als bij andere cd-spelers voor dj’s, het tempo (de pitch) veranderd kan worden en je zelfs kunt scratchen.

Het unieke van de combinatie van deze spelers en de videosoftware Serato is dat geluid en beeld wat je er ook mee doet perfect blijven. Om het audio en video te kunnen mixen gebruikt Rob de spectaculaire Pioneer DJM900 SRT nexus in combinatie met Serato video software. Deze combinatie is dus perfect voor de job. Behalve videoclips, zijn er ook ‘live’ beelden van het publiek te zien alsmede mooie animaties en waar gewenst sponsorbeelden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 900 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling