DVJ Brothers

DVJ Brothers biografie

Een sensationele VJ en verbluffende DJ samen vormen dit ‘powerduo’. Door hun expertises te bundelen zorgen ze samen voor een sensationele show die garant staat voor een daverend succes!

De DVJ Brothers hebben de afgelopen 10 jaar meerdere bedrijfs- en culturele evenementen van eigentijdse muziek en sfeervolle beelden voorzien.

De DJ en VJ zijn elk expert in hun eigen vakgebied. Als DVJ Brothers bundelen zijn hun krachten, in een avondvullende muzikale en visuele show. Van popmuziek, tot oldies uit de 70’s 80’s en 90’s, afgewisseld met hedendaagse muziek zoals: hiphop, salsa, en dance.

Alle muziek wordt gedraaid vanaf een ‘glazen plaat’ De beelden worden vanuit de VJ booth aangestuurd en kunnen worden geprojecteerd op de aanwezige plasmaschermen, projectieschermen of desgewenst leveren ze een haarscherpe LED wall tot 15m2!

De VJ mixt bestaande clips met live beelden uit de zaal, foto’s en natuurlijk het logo van het bedrijf. Op deze manier ontstaat er een op maat gemaakte en ter plekke geïmproviseerde show die de visuele ervaring van het evenement compleet maakt.

Kortom: De ‘sharp dressed’ DVJ Brothers zorgen voor een nieuwe, muzikale, maar vooral ook een visuele belevenis op elk evenement.

LED wall optioneel. Inprikken aanwezige geluid.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2050 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling