Funky Risotto

Funky Risotto biografie

Funky Risotto neemt zichzelf vooral niet te serieus, maar het feesten des te meer!
Geef deze heren een jäger en een compressor en de pret kan beginnen. Vanaf minuut één vliegen de opblaasmicrofoons je om de oren en staat de partymachine op standje ‘are you nuts’. De ‘Ow Ja DiEEE’-hits van toen worden vakkundig afgewisseld met de klappers van nu. De wervelwind aan partytricks en interactieve waanzin zet iedere kroeg, feesttent en plein op zijn kop, ongeacht hoe groot of klein.

In 2016 begonnen als excuus voor een gratis wintersport op de Dutchweek in Val Thorens en daar vervolgens de liefde voor jäger en opblaasmicrofoons ontdekt. Sindsdien trekken de boys, gewapend met hun custom made ‘opblaasmicrofoonkanon’, door heel Nederland, Limburg en daarbuiten. Zo heeft de grote Funky Risotto show inmiddels een spoor aan ‘crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op festivals als: Solar, Amsterdam Open Air, Valhalla, Dutchweek in Val Thorens, Leidens Ontzet en natuurlijk ontelbaar veel bedrijfsevenementen en studentenfeesten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling