R&D DJ

R&D DJ biografie

Organiseert u een feest of evenement en bent u op zoek naar DJ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen al vele jaren de muziek op verschillende uiteenlopende feesten en evenementen. Van verhuur van apparatuur tot het draaien op bedrijfsfeesten,open dagen, clubavonden in uitgaanscentra tot bruiloften en verjaardagen.

Wij zijn twee jonge dj’s die al vele jaren de muziek verzorgen op verschillende feesten en partijen. Door de jaren heen hebben wij op veel uiteenlopende feesten, partijen en evenementen mogen draaien. Van achtergrondmuziek voor open dagen tot spetterende Jubileumfeesten.

Wanneer u ons boekt, zullen wij in overleg met u van tevoren een gesprekje inplannen, zodat de exacte wensen met u besproken kunnen worden. Doordat wij zelfvoorzienend zijn qua apparatuur en connecties hebben om nog meer spullen in te huren, kunnen wij, op gebied van muziek en licht, bijna altijd aan de wensen van u als klant voldoen.

De laatste jaren hebben wij een behoorlijke professionaliseringsslag gemaakt. Superieure A-klasse boxen, High tech mengpaneel en spectaculaire lichtshow, een “afspraak is afspraak en aanpakkers mentaliteit” en een persoonlijke klant benadering zorgen ervoor dat een geslaagde avond gegarandeerd is als u ons inschakelt voor uw feest. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 235 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling