Soulful Beats

Soulful Beats biografie

Heerlijk, warm en sexy! Dat zijn de Soulful Beats van DJ Alankara! Zijn sound brengt je direct naar warmere sferen. Altijd uit te breiden met bijzondere extra artiesten en altijd klaar voor een feestje.

Soulful Beats is de sound van DJ Alankara. De Sound is sexy, soulful, warm en straalt luxe en kwaliteit uit. Een warm bedje van klanken die de gasten vergezeld in een heerlijke dag op het strand. Die luxe en kwaliteit komt terug in zijn uitstraling op het podium en de keuzes in zijn muziek.

Soulful Beats is een terugkerend concept, waarbij DJ Alankara op een heerlijke zomerdag vanaf borreltijd tot aan diner voor de muzikale invulling zorgt met zijn heerlijke Jazzy & Groovy Sound en heerlijke zomerse Soulful Beats.

Naast de muzikale invulling kunnen wij ondersteuning bieden bij ontwikkeling van een logo en artwork voor online marketing en printwerk. U boekt het concept inclusief techniek bestaande uit een design DJ Booth, lichtset en geluid slim verdeeld over uw terras of zaal waardoor er een warme sound onstaat.

Soulful Beats is te boeken met DJ Alankara solo maar ook in combinatie met live muzikanten zoals percussie, saxofoon, fluit, piano en zang.

De show duurt uiterlijk 4 uur en is tegen een meerprijs uit te breiden tot wel 6 muzikanten. Ook is de show inclusief lichtshow en techniek tot 200 pers.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling