Bruiloft DJ Big Blender

Bruiloft DJ Big Blender biografie

Maak nu de mooiste dag uit je leven nog mooier met DJ Big Blender. Hij zorgt voor de juiste muziek en maakt overal een groot feest van.

Jouw huwelijk moet de mooiste dag van je leven worden. Het feest zal een verpletterende indruk achter laten en onuitwisbaar in je gedachten blijven.

Een bruiloftsfeest is pas echt compleet met de beste muziek. En daar begint vaak het probleem.

De bruiloft van je leven

Hoe maak je jullie trouwdag uniek en muzikaal tegelijk? Door het inhuren van een goede dj met perfecte show voor jullie huwelijksfeest. Als allround dj maak ik op de mooiste dag van jullie leven graag een swingend feest.
Mijn missie: er moeten meer swingende bruiloften komen!

Van Classics tot de muziek van nu

Of je nu op je 20e of op je 60e trouwt, dit doe je met de liefde van je leven. Deze dag moet dan ook muzikaal heel bijzonder zijn. Jullie feest wordt helemaal perfect., Daar sta ik wat muziek en show betreft garant voor.
De classics van toen kunnen gecombineerd worden met de beste muziek van nu. Dans mee op muziek uit verschillende jaren en stijlen. Wat dacht je van Rock & Roll, Latin, Disco, Boys & Girls-bands, stevige Rock, Happy Hard-Core of een een heerlijk blokje ‘Foute Hits’?

Laat je moves de vrije loop op een vloeiende mix van stijlen, want dansmuziek die bij jouw bruiloft past haalt het bruidspaar en de gasten naar de dansvloer en zorgt dat ze daar blijven.

DJ Big Blender is ook te boeken op jouw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 355 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling