Bruiloft DJ Ferry Koestering ( & Zanger)

Bruiloft DJ Ferry Koestering ( & Zanger)

Je bent verliefd en zit vol trouwplannen. Hoe komt jullie bruiloft eruit te zien? Voor jou als bruidspaar komt er veel op je af. Wat doen je met de muziek? Kies voor een allround bruiloft dj met meer dan 17 jaar ervaring in de bruiloft branche. Ferry Koestering is ook zanger! Verras uw gasten met deze TOP Allround DJ en Zanger in 1!

De muziek wordt helemaal naar jullie wens ingevuld. Elk bruidspaar heeft zijn eigen favoriete liedjes, die op het trouwfeest gedraaid kunnen worden. Natuurlijk helpen we je ook met een leuk liedje voor de openingsdans. Ferry Koestering weet wel hoe hij dit moet aanpakken.

Met liefde voor het vak, zorgt deze bruiloft DJ dat zowel de bruid en bruidegom, maar ook de gasten, heerlijk kunnen genieten van een onvergetelijke feestavond.

Een bruiloft DJ? Hartstikke leuk, bruiloft DJ’s zijn er genoeg te vinden maar hoe weet je dat de DJ van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de diskjockey over? Of wilt je het anders? Ferry Koestering is zanger en dj in 1. Met een uitgebreid repertoire en ervaring weet hij hoe hij de dansvloer snel vol kunt krijgen.

Bruiloft DJ Ferry Koestering zal vooraf samen met jullie de muziekwensen afstemmen. Er wordt duidelijk afgesproken welke muziekgenres en nummers er wel en niet op het feest gedraaid mogen worden.

Bruiloft DJ Ferry Koestering is zeer ervaren en mixt alle genres muziek vloeiend in elkaar over afgewisseld met opzwepende presentatie. Hij houdt rekening met alle gasten. Met zijn jarenlange ervaring draait hij de beste dansmuziek van vroeger tot nu. Kies daarom Ferry Koestering uit de regio van Rotterdam, hij weet precies hoe hij jullie feest onvergetelijk kan maken.

Bron: FerryKoestering.nl

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling