Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer biografie

Dit trio is pas sinds 2014 bezig maar hebben nu al genoeg ervaring. Door samen met The Partysquad en Mental Theo al het podium hebben gedeeld zijn ze een garantie voor een onvergetelijk feestje! Met singles als ‘Pilsies voor de vat’ en ‘The Summer is Magic’ en nog veel meer hebben ze een groot repertoire.

Sinds 2014 hebben de Buren van de Brandweer het podium gedeeld met grootheden als The Partysquad, Mental Theo, FeestDJRuud en LNY TNZ. De Buren van de Brandweer bestaan uit 2 energieke dj’s en een pakkende host die allen gekleed zijn in rode pakken. Met hun eclectische mixen van urban tot rap en van electronic dance music tot de harder styles, zetten zij het publiek in vuur en vlam. Terwijl jij zuurstof, hitte en vlammen nodig hebt om vuur te creëren, gebruiken deze pyromanen confetti, energie en chaos. Met hun studio naast de brandweer, zijn ze bekend met hitte en weten ze precies wanneer ze de boel in vuur en vlam moeten zetten. Dit is de afgelopen jaren gedemonstreerd op vele festivals en in de grootste clubs van heel Nederland. De Buren van de Brandweer staan garant voor een uur interactieve chaos!

Optreden van de Buren van de Brandweer is exclusief geluidsinstallatie.
Aangegeven prijs is exclusief 7% Buma-kosten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1495 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling