Celsius DJ

Celsius DJ biografie

All-Round DJ pur sang. Eén van de grondleggers van eclectisch draaien in Amsterdam.

Motto: Het gaat om het publiek en het feest, niet om mij!

Als All-Round DJ luister ik naar het publiek. Ik draai smaakvol en stiekem wel eens opvoedend maar altijd precies de juiste plaat op het juiste moment. Dat doe ik door me goed in te leven in de gelegenheid en de wensen van de klant. Ik neem dan ook altijd ruim de tijd om vooraf, samen met de klant door te nemen hoe een bedrijfsfeest, borrel, jubileum, verjaardag, bruiloft, opening, housewarming, productpresentatie, modeshow, afscheid, eindfeest of welke gelegenheid dan ook door het publiek ervaren dient te worden.

Samen zoeken we naar passende oplossingen voor geluid en licht en desgewenst kan ik suggesties doen voor toevoegingen aan mijn draaien zoals een sax, zangeres, MC of percussionist. Verder kan ik intro of presentatie muziek verzorgen, op maat gemaakte sets draaien, medleys maken etc

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 600 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling