Coen & Sander Show

Biografie Coen & Sander Show

De Coen & Sander Show boeken, doe je voor een unieke invulling op je evenement.

De DJ act is een 90 minuten durende show waarin niks te gek is. Alles wat je gewend bent van De Coen & Sander Show komt terug. Alle gein en ongein en natuurlijk de allerbeste muziek komt voorbij tijdens deze fantastische show. De Coen & Sander Show is een Nederlands radioprogramma gepresenteerde door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Eerder werkte de twee mannen al samen aan het programma Lantinga & Swijnenberg, dat op vrijdagavond te horen was op 3FM. In 2006 was de eerste uitzending van De Coen & Sander Show. Het tweetal was van maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur te horen op 3FM. De show van Coen en Sander zit vol humor en vrolijkheid en de middagshow werd in 2008 daarom ook bekroond met de Gouden Radioring voor beste radioprogramma. Een hoogte punt in de carrière van Coen en Sander. In 2015 hebben de mannen samen het hun producers Stoel en Van Herp de overstap gemaakt naar Radio 538.

Het radio duo vuurt altijd de beste hits uit de Mega Top 50, super tolle après-ski muziek, kei harde 90’s platen en de lekkerste club- en housetracks op je af. Stil staan, zal gegarandeerd niet lukken! Het woord ‘feest’ wordt door de mannen naar een hoger level getild. Coen en Sander zijn ook geschikt voor bedrijfsfeesten waar ze een hele avond presenteren. Daarnaast zijn ze met Radio 538 op alle grote festivals te vinden en hosten ze hun eigen Coen & Sander Area op meerdere evenementen. Door De Coen & Sander Show te boeken, wordt je getrakteerd op muziek en heel veel gezelligheid! De twee mannen spelen graag in op het publiek waardoor elke show onvergetelijk en uniek is.

 

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?