Miss BontBeats

Miss BontBeats biografie

Shelina de Bont, alias Miss BontBeats, is een Nederlandse DJ. Zij wordt gezien als het opkomende vrouwelijke dj-talent van dit moment. Anno 2013 begon zij met het draaien van lounge met een vleugje deephouse tijdens haar residentie bij autodealer BMW en MINI.

Haar voorliefde voor electronische beats kon zij door het publiek laten proeven door tal van optredens in steden zoals Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Doetinchem, Nijmegen, Amsterdam etc. hier werd haar stijl voor Electronic Dance Music geboren.

In een rap tempo werd deze vrouwelijke DJ geboekt voor grotere optredens tijdens festivals als Bavaria Zo. Festival, Impact Festival en Brandhout Festival. Hierna organiseerde deze dame zelfs haar eigen Caribbean tour. De eilanden Bonaire en Curaçao werden tijdens haar verblijf geïnfecteerd met haar hemelse Electronic Dance Music, zij toverde in Bonaire de Spice Beach Club, Karels Beach Bar en Little Havana om tot een kolkende feestmassa.

Als klapper op de vuurpijl draaide zij op Curaçao tijdens Smash the House Festival op Kokomo Beach met de crème de la crème DJ’s van de wereld zoals: Martin Garrix, Sidney Samson, Lil Jon, Wolfpack, Partysquad, Alvaro, Funk D and many more. Dit festival werd georganiseerd door de koningen van Tomorrowland, namelijk Dimitri Vegas en Like Mike.

Ook geïnfecteerd worden door de BontBeats?

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling