Whomadehouse

Whomadehouse biografie

Whomadehouse is een Nederlands dj- en producerduo (Jost Oordt en Ramon Wind). De heren maken eigen dancemuziek en draaien in clubs en op festivals. Genres: EDM/Big Room House/Progressive House.

Muziek van Whomadehouse is wereldwijd verkrijgbaar op downloadportals als iTunes, Spotify en Beatport. Platenmaatschappijen Ensis Records en Aqualoop Records hebben tracks van het duo uitgebracht, zoals ‘NXT’ en ‘GONE’. Ensis Records is een van de grotere Oost-Europese dancelabels dat zich richt op het uitbrengen en promoten van dancemuziek.

Aqualoop Records is het label van house-dj Pulsedriver. Optredens van Whomadehouse: Club Revelation (Enschede), Barricade (Deventer), Explosion Festival (Ommen), Het Allermooiste Feestje (Sibculo), Save Our Summer Dance Festival (Den Ham), Forest Hill Festival (Vroomshoop), RHR (Showcase, Geldrop), Clubstitute Dance Radio (Hardenberg), Laidnight Radio (Zwolle), Revulsion FM (podcast “Showtime Sessions”).

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 285 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling