De Broers van Hoeck

De Broers van Hoeck biografie

Dit duo weet ieder feest helemaal op zijn kop te zetten. Van HipHop naar Hardstyle ze draaien alles. Met een sensationele set kunnen ze ook jouw feest omtoveren tot een ideale ervaring.

Deze boys staan al meer dan 15 jaar achter de knoppen. Met meerdere awards op zak hebben Nederlands beste allround dj’s de krachten gebundeld. Als er 2 dj’s in Nederland zijn die het feestje snappen zijn het De Broers van de Hoeck wel. Dus wat doen ze?: plaatjes draaien en de zaak op zijn kop zetten.

Hoe ze dat doen? Zeggen we niet, dan weten jullie het ook. Nou vooruit.: “We houden van muziek met een “H” Hitjes, Hakken, House, Hiphop, Hamburgers (dat klinkt als muziek in de oren) Kortom gewoon knallen. hand in hand met Dutchdrop gaan ze de horeca veroveren If it ain’t dutch, It ain’t much!! Oftewel 90 minuten vol Has!

Optreden van de Broers van Hoeck is exclusief geluidsinstallatie.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling