De Dronken Tatta’s (DJ & MC act)

De Dronken Tatta’s (DJ & MC act) biografie

De Dronken Tatta’s staan voor feest, wanneer er met confetti geschoten kan worden zijn wij in ons natuurlijke habitat. Met een ervaren allround DJ en een MC die de interactie met het publiek zoekt, zorgen wij met een grote dosis enthousiasme, dat het publiek met de voetjes van de vloer gaat.

De muziekstijl is gericht op studentenfeesten met hits van Martin Garrix, Justin Bieber of The Chainsmokers, guilty pleasures van de backstreetboys en knallende remixen van bijvoorbeeld oase met Wonderwall. Naast studentenfeesten kunnen wij ook feesten zoals de grotere tentfeesten en festivals tot een hoogtepunt te brengen. Door onze jarenlange allround ervaring weten wij als geen ander dat het erom gaat dat je het publiek vermaakt met was zij leuk vinden.

De act is te boeken voor een duur van maximaal 2 uur.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 330 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling