DJ Bert

Biografie DJ Bert

DJ Bert, geboren in het Branbantse ‘s Hertogenbosch, verhuisde al snel naar Noord-Holland alwaar hij opgroeide. De mix van de Brabantse en Amsterdamse gezelligheid maakt van hem een van Nederlands beste feest DJ’s. Bert was 17 jaar lang het muzikale gezicht en bedrijfsleider van café Jantjes Verjaardag, een begrip in Amsterdam! Maar ook op koninginnedag weet hij altijd duizenden mensen een grote portie hits en feestkrakers voor te schotelen. Zo stonden er ooit zo’n 20.000 man op de Dam in Amsterdam te feesten op de muziek van hem. Terecht dus dat hij al meerde malen is uitgeroepen tot beste Café DJ van Nederland.

Intussen draait DJ Bert door het hele land en is met grote regelmaat in het buitenland te vinden. Hij is voor elk feest te boeken; dance-classics party, club tropical of apres-ski party, voor deze allround DJ is niets teveel.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling