Dj Chiel van Tongeren

DJ Chiel van Tongeren biografie

“Allround smaakmaker. altijd goed gemutst en één brok energie. Ziet in elke avond een uitdaging en zoekt meteen de aanval om het feest te doen slagen.”

Al op zijn vijftiende kreeg DJ Chiel zelf de smaak te pakken en vele drive-in shows volgden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, publieksevenement of een bruiloft: binnen no-time is iedereen in de ban van de muziek en verandert zelfs de meest hardnekkige muurbloem in een ware ‘party animal’. Vandaag de dag heeft Chiel al vele aansprekende clubs & gigs mogen ‘bespelen’. Niet alleen in Nederland draait hij voor dansende menigtes. Ook in Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten weet men de sound of Chiel te waarderen.

Absolute hoogtepunten in zijn bloemrijke carrière zijn de optredens in de fameuze club ‘The Beach’ in de wereldstad Las Vegas en natuurlijk de Amsterdam Arena waar tienduizenden mensen samen één dampende feestmassa vormden. De veelzijdigheid van Chiel ‘beperkt’ zich niet tot het draaien alleen. Hij heeft het draaien uitgebreid met het mixen van clips en het beoefenen van live instrumenten (in combinatie met artiesten).

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 525 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling