DJ Dr. Anders

DJ Dr. Anders biografie

DJ Dr. Anders zorgt voor de funk in je feest. Of je het nu groots of klein aanpakt, met Dr. Anders hoef je je geen zorgen meer te maken over de muziek – en of er wel gedanst wordt. Dr. Anders is thuis in zo ongeveer elke stijl, van soul tot hiphop, van disco tot house, van reggae tot Afrobeat, van Top40 tot underground. Maar: altijd funky en altijd friendly. En je haalt ook nog eens een ervaren en bekende DJ in huis. DJ Dr. Anders draaide onder andere op diverse festivals en bekende poppodia in Nederland.

DJ Dr. Anders is het alter ego van Hans Beuzel, bouwjaar 1964, toen The Beatles net waren begonnen, de eerste man nog naar de maan moest gaan en roken nog gezond was.

Al snel was Hans muziekverslaafd, vinyl verslaafd en feestverslaafd.

Als student journalistiek in Utrecht ontdekte Hans het DJ-vak. Hij draaide in de jaren daarna onder andere in het Deventer’ Burgerweeshuis, Metropool Hengelo, ATAK in Enschede – waar hij aan de wieg stond van de Basic Grooves-party’s, op het multimediale kunstfestival GOGBOT, op vijf edities van het Geuzenpopfestival, op alle edities van het Fields of Joy Festival en daarnaast draaide DJ Dr. Anders meer dan tien jaar in diverse horecagelegenheden en op feesten, partijen en business events.

DJ Dr. Anders is de kok die de funky flavour toevoegt aan alle feestgerechten. Daarbij wordt geen genre geschuwd, geen dansvloer gespaard.

DJ Dr. Anders – voor de funk in je feest!

Voor de aangegeven vanaf prijs speelt DJ Dr. Anders 5 uur!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 475 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling