DJ El Rico

DJ El Rico biografie

Dj EL Rico is een duizendpoot op muziek gebied. Hij kan overweg met bijna elke muziekstijl en mixt deze ook nog eens naadloos aan elkaar. In zijn dj sets kan hij hierdoor een diversiteit van herkenbare muziek draaien.

Niks is hem te dol. Zoals zijn naam al doet vermoeden draait Dj EL Rico altijd met een knipoog naar heerlijke zomerse muziek. Bekende platen komen in een salsa of latin sausje voorbij. Zijn motto is dan ook dat hij letterlijk de zon laat schijnen op de dansvloer, midnight sun. Met zijn muziek en zijn MC achtige microfoonstem weet hij menig publiek helemaal los te maken. Gegarandeerd dat op de dansvloer de dames de string tussen hun billen uit schudden.

Dj EL Rico heeft eveneens diverse producties op zijn naam staan. Zo maakte hij deel uit van de formatie Breeze en bracht samen met Trafassi een zomerse knaller “0 lekker lekker” wat een gimmick was op de hit van Geo Da Silva – Do it like a truck. Erik Dikeb regisseerde de videoclip. Een opvolger kwam snel en werd een club nummer met de titel U Got Me. Dit nummer werd ingezongen door Chappel die later successen scoorde met Gregor Salto. Vervolgens werd er een jaren 90 plaat onder handen genomen.

Het nummer van SL2 on a raggatrip werd in een op dat moment eigentijds jasje gestoken. Op YouTube reageerde SL2 op een leuke manier op de cover. Vervolgens maakte hij een clubversie van het nummer A night like this wat oorspronkelijk werd gezongen door Caro Emerald. Om het nummer een andere sfeer te geven werd Charlotte Copola ook wel bekend als Miss Copola gevraagd om de lyrics opnieuw in te zingen. Toen was het even een tijdje stil omtrent producties omdat achter de schermen gewerkt werd aan een compleet eigen geschreven nummer. De tekst schreef hij zelf en de videoclip werd gefilmd op Mallorca tijdens een roadtrip.

Hij vroeg of Laura Ross het nummer wilde inzingen en maakte met de stijl van de muziek een uitstapje. De milc Inc achtige track werd door diverse radiostations opgepakt en vele interviews volgde. Uiteraard wordt er al weer hard gewerkt aan nieuwe producties en zijn deze gericht op eigen nieuwe nummers.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 495 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling