DJ Jordy Graat

DJ Jordy Graat biografie

Jordy Graat heeft een ervaring van hier tot Tokyo. Als presentator en als allround DJ is hij een graag geziene gast. Als DJ heeft hij al menig publiek op zijn kop gezet en dit kan ook op jouw feest gebeuren!

Natuurlijk bekend van Omroep Brabant als presentator van diverse tv en radio programma’s als drie Uurkes Vurraf, Fijnfisjenie cafe etc. etc.. Jordy Graat is buiten presentator al jarenlang een graag geziene all-round DJ in diverse horecazaken en festivals ( Extrema, Lakedance, Paaspop, Tilburgse Kermis) . Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest, studentenfeest of publieksevenement is hij zet alles op zijn kop. We zijn trots dat we opnieuw één van de beste all-round dj’s van Nederland mogen verwelkomen in de stal van Dutch event.

Het optreden van Jordy is exclusief geluidsinstallatie.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 550 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling