DJ JP

DJ JP biografie

Terwijl hij in de box lag (in 1980 welteverstaan) danste hij al mee op muziek die veel bij JP thuis aan stond. Dj JP is opgegroeid met muziek. Toen hij 19 jaar oud was ging hij voor de eerste keer mee met een drive-in show waar hij zijn eerste plaatje officieel voor een publiek heeft gedraaid.

Vanaf dat moment wist hij dat dit was wat hij wou gaan doen. Hij heeft vanaf dat moment al het geld dat hij had gespaard gestopt in zijn eigen drive-in show. Toen hij zijn drive-in show op poten had heeft hij zijn eerste show gegeven bij het dorpfeest in Usquert. Na dit eerste optreden is hij voor meerdere feesten gevraagd dit varieerde van een feest in Den Helder tot Hoogeveen. (heel Nederland )

Maar het kon niet alleen blijven bij zijn drive-in show. Hij is op zoek gegaan naar discotheken waar hij mocht draaien als DJ zo kwam hij bij diverse discotheken uit. En er komen steeds meer discotheken bij waar hij kan draaien. Ook komen er steeds meer evenementen waarop DJ-JP te vinden is. Dit alles heeft hij te danken aan zijn stijl en presentatie. Je kunt natuurlijk draaien wat je zelf leuk vind maar je kunt ook inspelen op het publiek!

Hij wil zichzelf altijd verbeteren op het gebied van draaien zowel met cd’s als vinyl. JP wil zichzelf meten met andere DJ’s en heeft daarom meegedaan aan vele grote DJ contest en zeker niet zonder succes.

Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround DJ. Draaien doet hij met passie en hij heeft er dan ook veel plezier in om een avond gezellig te laten verlopen opdat iedereen het naar de zin heeft.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 225 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling