DJ Michelski

DJ Michelski biografie

DJ Michelski is al een lange tijd een gevestigde naam in het DJ-vak. Deze allround DJ is met bakken ervaring en een fantastische set de ideale toevoeging op uw feest. DJ Michelski is een ervaring die u pas kan vertellen als u het heeft meegemaakt. Boek hem daarom nu bij TotalBookings!

DJ Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend, nog steeds trendsettend. Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten. Begonnen als klassieke après-ski dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden.

De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 2.0 Hij laat het publiek springen, zingen en uit hun dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst. Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende après-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle après-skihut compilatie cd’s (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht) en vanaf dag 1 betrokken bij het succesvolle feestconcept 52wekenfeest.

Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks. Ervaring als dj genoeg we noemen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-skihut Rotterdam, Waterskihut Hoek van Holland, Hollywood Music Hall Rotterdam, Zwarte Cross festival Lichtenvoorde, resident dj Go Après Ski, Dutch Valley festival etc. etc. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf! Dubstep, House, Moombahton en dan via wat discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en Carnavalsmuziek. Het KAN gewoon en je kan er alleen over meepraten als je het zelf ervaren hebt!

Optredens van DJ Michelski zijn exclusief geluidsinstallatie.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling