DJ Senga

DJ Senga biografie

Deze female DJ heeft een enorme passie voor muziek, en dit merk je ook in de daverende sets die zij draait. Wil jij zorgen dat jouw evenement/feest los komt? Boek dan DJ Senga!

Iets over mijzelf

Als klein meisje was ik al in de weer met muziek, muziekles, pianoles, muziek aan het opnemen, etc. Maar pas op mijn 40ste ben ik er echt iets mee gaan doen, eerst in een band gezongen en daarna mijn echte passie: “muziek als dj” verzorgen.

Ik heb alle muziekstijlen mee *top 40* summerbeats* deep house* jaren 70-80-90* foute feestmuziek* melow* trance* dance* disco* dupstep* rock* jazz* soul* R&B* reggea* Nederlandstalig* techno* electrohouse* hardstyle* enz.* u kunt natuurlijk ook iets aanvragen.

Tijdens uw feest kan ik, indien gewenst, zelf “live”een aantal nummers zingen. Misschien vind u het leuk om tijdens uw feest een voor uw speciaal nummer te horen, ook dat wil ik graag voor u verzorgen. Of u nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, sweet 16 party, ik verzorg dit graag voor u. Door in te spelen op de vraag van het publiek maak ik er een feest van.

Ik vind het zo’n eer om een feest voor u te verzorgen en ik vind het een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken….en dat lukt bijna altijd.

Waarom DJ Senga op uw bruiloft?

Ik heb veel passie voor muziek en sfeer en maak met de nodige professionaliteit uw avond tot een feest.

Hoe gaat DJ Senga te werk?

Communicatie vooraf is belangrijk….na een aanvraag maak ik graag een afspraak met u om te kijken of het klikt samen. Het is fijn om elkaar te ontmoeten zodat u een indruk kunt krijgen hoe de avond eruit komt te zien. Zo werken we samen om van uw feest een onvergetelijke te maken.

Ik kom met professionele apparatuur, licht en geluid.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling