DJ TRIPLE E3

DJ TRIPLE E3 biografie

Ik ben DJ TRIPLE E3. Ik ben DJ voor 4 jaar al. Ik heb op meerdere Festivals, Clubs & Lounge’s gedraaid. Wat ik doe is me Passie en ik vind het leuk om mijn energie daarvoor met het publiek te delen. Ik draai (o.a.) :

Moombahton, Dancehall, Afro, Classic Hip Hop/R&B, Hip Hop, TRAP, Latin (en nog veel meer)

Mijn naam is DJ TRIPLE E3. Ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Aruba. Ik ben opgevoed door een alleenstaande moeder die mij altijd steunt en die in me gelooft. Mijn moeder bracht mij naar Nederland in Juni 2013, met de hoop op een grotere kans voor een betere toekomst. Na drie maanden, op een normale dag, zat ik op mijn Ipad muziek aan het luisteren.

Ik houd van muziek en ik kon me heel erg vermaken ermee in me eigen wereld. En toen ik van alles en nog wat luisterde kwam ik willekeurig Grote DJ’s tegen op het scherm. En wat me aantrok was de energie van het publiek en de manier hoe de DJ een unieke vibe creëert. En dus zei ik tegen mezelf: “dit is wat ik wil, dit is waar ik voor sta en dit is waar ik voor leef”.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 250 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling